Sammensæt menuen selv – min. 10 kuverter
|
UH |
IH |
Brunch
3 slags pålæg, lun leverpostej med bacon, scrambled eggs, bacon og brunchpølser, pandekager med ahornsirup, 3 slags ost, marmelade og lille frugtfad, 2 slags hjemmebagte boller, diverse rugbrød og grovbrød samt smør |
195,- |
240,- |
Smørrebrød
Smørrebrød (snitter) |
30,- |
47,- |
Alm smørrebrød |
35,- |
53,- |
Luksus smørrebrød |
40,- |
58,- |
Stjerneskud |
125,- |
150,- |
1 stk. franskbrød med rejer |
70,- |
85,- |
1 stk. franskbrød med rullepølse eller ost |
35,- |
47,- |
Trekantsandwich |
30,- |
36,- |
Sandwich med mørkt landstykke |
50,- |
75,- |
Pindemadder |
15,- |
18,- |
Frokostretter
Marineret sild med karrysalat |
30,- |
36,- |
Kryddersild med løg og kapers |
30,- |
36,- |
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade |
39,- |
49,- |
Rejer med mayonnaise og citron |
66,- |
82,- |
Ferskrøget laks med spinat og røræg |
49,- |
60,- |
Gravad laks med sennepsdressing |
49,- |
60,- |
Laksekræmmerhus med flødepeberrod |
49,- |
60,- |
Røget ål med røræg |
66,- |
52,- |
Tartelet med høns i asparges |
30,- |
45,- |
Mørbradbøf med champignon a la cremesauce |
46,- |
52,- |
Porretærte |
30,- |
36,- |
Kyllingetærte |
30,- |
36,- |
Laksetærte |
30,- |
36,- |
¼ kylling med agurkesalat |
49,- |
60,- |
Kold roastbeef med kartoffelsalat |
49,- |
60,- |
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat |
72,- |
93,- |
Majspandekager med fyld, okse, skinke eller kalkun |
63,- |
75,- |
Maskeret blomkål med æg og rejer |
53,- |
66,- |
Kold kogt skinke med broccoli-terrine |
53,- |
60,- |
Lun skinke med braiserede grøntsager |
60,- |
72,- |
Tørret skinke med melon |
46,- |
53,- |
Lun leverpostej med bacon og champignon |
24,- |
33,- |
Roastbeef med ristede løg og remoulade |
26,- |
33,- |
Kold kamsteg med rødkål og surt |
22,- |
30,- |
Rullepølse med sky og løg |
22,- |
30,- |
Osteanretning med 5 slags delikatesseoste, kiks og druer |
64,- |
76,- |
Brie med kiks og druer |
53,- |
59,- |
Frugtsalat |
46,- |
58,- |
Frugttærte med cremefraice |
38,- |
51,- |
Marcipantærte med cremefraice |
38,- |
51,- |
Hjemmebagt møllebrød med 20 boller |
82,- |
82,- |
Brød og smør |
17,- |
17,- |
Forretter
Butterdejsskal med kogt og stegt rødspætte, asparges, rejer og hummersauce |
82,- |
88,- |
Laksekræmmerhuse med flødepeberrod, asparges og flute |
68,- |
78,- |
Gravad laks på surbrød med sennepsdressing |
68,- |
78,- |
Røget laks med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat |
68,- |
78,- |
Hellefisk med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat |
68,- |
78,- |
Røget ørred med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat |
68,- |
78,- |
Hvidvinsdampet rødspætter med rejer, kaviar og urtedressing |
68,- |
78,- |
Torskefad med sennepsdressing, asparges rejer og flutes |
74,- |
83,- |
Koldt fiskefad med røget laks, rejer, hvidvinsdampede rødspætter, muslinger, asparges og spæde blade |
83,- |
94,- |
Tunmousse med kaviar, rejer, urtedressing og kniplingsbrød |
66,- |
77,- |
Fisketallerken med 3 slags fisk (fx mandellaks, kulmule med rejemousse og tigerrejer eller rejeroulade med spinat, hvidhvidsdampet rødspætte og mandellaks) |
79,- |
88,- |
Rejecocktail med dressing og flute |
82,- |
88,- |
Rejeroulade med spinat og rejer, kaviartdressing og flute |
75,- |
81,- |
Skaldyrssalat med muslinger, tigerrejer, chili, pasta, spæde blade, flute og kaviartdressing |
127,- |
137,- |
Butterdejsskal eller 2 stk. tarteletter med høns i asparges |
60,- |
62,- |
Tørret skinke med artiskokker, blommetomater, pinjekerner og Prima Donna parmasanost |
62,- |
67,- |
Kyllingesalat på ananasring med flute |
65,- |
70,- |
Stegt kylling på spæde blade, pinjekerner, bacon, dressing og flute |
65,- |
74,- |
Stegebord
Oksefilet |
77,- |
88,- |
Glaseret skinke |
47,- |
53,- |
Spareribs |
53,- |
60,- |
Svinekam |
47,- |
55,- |
Svinekam med spinat og krydderurter |
47,- |
55,- |
Kyllingelår |
30,- |
36,- |
Farseret kalkunbryst |
49,- |
55,- |
Fyldt kalkunbryst med spinat, bacon og krydderurter |
49,- |
55,- |
Lammekølle |
dagspris |
Oksemørbrad |
dagspris |
Klassiske hovedretter
Helstegt svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler, surt og sødt samt skysauce |
130,- |
160,- |
Helstegt svinekam med nye kartofler og årstidens salat samt skysauce |
130,- |
160,- |
Kam stegt som vildt med bønner, hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sødt og surt samt skysauce |
130,- |
160,- |
Sprængt svinekam med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce |
130,- |
160,- |
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce |
130,- |
160,- |
Fyldt nakkefilet med hvide kartofler, grøntsager og champignonsauce |
130,- |
160,- |
Indbagt mørbrad med flødekartofler og årstidens salat |
138,- |
160,- |
Tyndstegsfilet med stegte kartofler og rødvinssauce |
196,- |
218,- |
Kalvefilet med stegte petitkartofler, braiserede grøntsager og rødvinssauce |
219,- |
237,- |
Kalveculotte med aspargeskartofler, årstidens salat og svampesauce |
196,- |
219,- |
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær og skysauce |
165,- |
176,- |
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager, glaserede løg og skysauce |
160,-
|
170,- |
Oksefilet med stegte petitkartofler, stegte tomater og svampe, salat og rødvinssauce |
219,- |
237,- |
Oksemørbrad med petitkartofler m. rødløg, stegte svampe, bagt tomat og rødvinssauce |
253,- |
275,- |
Lammekølle med hvidløg og persille, flødekartofler og årstidens salat |
dagspris |
Andesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål, halvt æble med gele og sauce |
175,- 230,- |
Dyrekølle med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, surt og sødt og sauce |
dagspris |
Hverdagsretter
Gule ærter med flæsk og medister |
154,- |
180,- |
Skipperlabskovs med tilbehør |
154,- |
180,- |
Bøf stroganoff med kartoffelmos |
130,- |
160,- |
Dansk bøf med bløde løg |
130,- |
160,- |
Biksemad med spejlæg og rødbeder |
130,- |
160,- |
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smeltet smør eller bearnaise |
149,- |
180,- |
Mørbrad i fad med champignon, løg, cherrytomater og bacon samt petitkartofler |
130,- |
160,- |
Koteletter i fad med porrer og peber, karry-paprika sauce og ris |
115,- |
148,- |
Alm. lasagne med blandet salat |
115,- |
148,- |
Afrikansk kylling med mandler, bacon, ris og salat |
115,- |
148,- |
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder |
149,- |
160,- |
Desserter
Kagebord med 3 slags kage (fx. frugttærke m/ cremefraiche, brownie og amerikansk lagkage) |
77,- |
88,- |
Hjemmelavet islagkage med hindbærpuré |
52,- |
65,- |
Pandekager med is og syltetøj |
52,- |
65,- |
Flødefromage med rom eller mandler og kirsebærsauce |
52,- |
65,- |
Appelsin-, Citron- eller Sherryfromage |
52,- |
65,- |
Rubinsteinkage |
64,- |
79,- |
Marcipantærte med frugt og flødeskum |
47,- |
66,- |
Mandelrand med softice og hindbærpuré |
73,- |
79,- |
Desserttallerken med fx brownie, vaniljeiskugler, frugt og tiramisu |
73,- |
79,- |
Pannacotta med frugtkompot el. frisk frugt |
62,- |
70,- |
Natmad
Lune grøntsagstærter med salat |
77,- |
88,- |
Hjemmelavede majspandekager med oksekødsfyld eller kalkun i spinat og pikantost og salat |
72,- |
88,- |
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør |
88,- |
99,- |
Æggekage med bacon, purløg, tomat, rugbrød og smør |
82,- |
99,- |
Kartoffelsalat og frikadeller |
72,- |
94,- |
Pølser og brød med rå og ristede løg, agurkesalat, sennep, remoulade og ketchup |
60,- |
88,- |
Boller med ost og pålæg + kaffe/the |
60,- |
82,- |
Lille ta’ selv bord med 2 slags pålæg, lun leverpostej, 2 slags ost, rugbrød og boller |
88,- |
99,- |
Trekant sandwich 3 slags - skinke og æg, tun, kylling |
60,- |
77,- |
Mørke landstykker med kylling-bacon, laks, tørret skinke eller æg-rejer |
50,- |
72,- |
Diverse supper kan ses under ”supper” |
|
|
Pålægsfad
5 slags pålæg med tilbehør |
94,- |
125,- |
5 slags pålæg med tilbehør, paté og brie |
110,- |
138,- |
3 slags pålæg med tilbehør, lune frikadeller, kartoffelsalat og brie |
110,- |
138,- |
5 slags pålæg med tilbehør, lun leverpostej og bacon |
99,- |
138,- |
Paté og drueagurker, lun grøntsagstærte med skinke, lune frikadeller med kartoffelsalat og brie |
110,- |
138,- |
Brød og smør |
17,- |
17,- |
Supper
Klar suppe med boller og flute |
77,- |
83,- |
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flute |
77,- |
83,- |
Muslingesuppe |
105,- |
127,- |
Karrysuppe med kylling |
83,- |
88,- |
Salater
Blandet salat med årstidens frugt og grønt |
30,- |
33,- |
Broccolisalat |
30,- |
35,- |
Coleslaw |
30,- |
32,- |
Mynteslaw med ananas |
30,- |
32,- |
Tomatsalat med feta og oliven |
30,- |
32,- |
Vandmelonsalat med feta og persille |
30,- |
32,- |
Feldsalat med pære, granatæble og citrondressing |
30,- |
32,- |
Blomkålssalat med karse |
30,- |
32,- |
Appelsinsalat med chili og oliven |
30,- |
32,- |
Perlebygsalat med artiskokker, soltørrede tomater og krydderurter |
30,- |
32,- |
Pastasalat med artiskokker, soltørrede tomater og stegt peberfrugt |
30,- |
32,- |
Grønkålssalat med æbler og mandler |
30,- |
32,- |
Rødkålssalat med bladselleri og æbler |
30,- |
32,- |
Salatbar med 13 forskellige ting og 2 forskellige dressinger |
47,- |
54,-
|
Husets olie-eddike dressing medfølger til alle salater og kan desuden købes løst for 50 kr. pr. 500g. |
Kartofler
Råstegte petitkartofler med citron og oregano |
24,- |
29,- |
Smørristede petitkartofler med rødløg |
24,- |
29,- |
Kogte petitkartofler med smør og persille |
24,- |
29,- |
Græsk kartoffelsalat med feta, oliven og stegte peberfrugter |
24,- |
29,- |
Kartoffelsalat, nye kartofler i sennepsdressing |
24,- |
29,- |
Kartoffelsalat, nye kartofler i cremefraice dressing |
24,- |
29,- |
Bagekartofler med kryddersmør |
18,- |
24,- |
Flødekartofler |
24,- |
29,- |
Bagt kartoffelmos med kålrabi og timian |
24,- |
29,- |
Hjemmelavet kartoffelmos |
24,- |
29,- |
Sauce
Rødvinssauce |
14,- |
18,- |
Skysauce |
14,- |
18,- |
Bearnaisesauce |
14,- |
18,- |
Whiskeysauce |
14,- |
18,-
|
OBS: Ved alle retter er angivet 2 priser
Første pris er "mad ud af huset"
Al varm mad leveres i termokasser - klar til at rette an.
Gratis udbringning ved ordrer over kr. 2.000,-
Kørselstillæg ved ordrer under kr. 2.000,-
Tillæg for afstand under 2 km: 50 kr.
Tillæg for afstand over 2 km - pr. kørt km på takst.
Anden pris er "mad i huset"
og er inkl. opdækning, blomster, lys, servietter, duge og servering.
Vi har selskabslokaler i alle størrelser fra 10 til 100 personer.
Børn under 12 år spiser til halv pris.
Min. 10 kuverter
Ring om specialarrangementer. Vi klarer enhver opgave.
Ønskes en personlig samtale - reserver venligst tid telefonisk.
Der tages forbehold for prisændringer.