97 72 01 34 / 23 41 97 48

Sammensæt menuen selv – min. 10 kuverter



  UH IH
Brunch

3 slags pålæg, lun leverpostej med bacon, 
scrambled eggs, bacon og brunchpølser, pandekager med ahornsirup, 3 slags ost, marmelade og lille frugtfad, 2 slags hjemmebagte boller, diverse rugbrød og grovbrød samt smør
165,- 185,-

 

Smørrebrød

Smørrebrød (snitter) 25,- 40,-
Alm smørrebrød 30,- 45,-
Luksus smørrebrød 35,- 50,-
Stjerneskud 85,- 110,-
1 stk. franskbrød med rejer 62,- 75,-
1 stk. franskbrød med rullepølse eller ost 30,- 40,-
Trekantsandwich 25,- 30,-
Sandwich med mørkt landstykke 40,- 65,-
Pindemadder 12,- 15,-

 

Frokostretter

Marineret sild med karrysalat 25,- 28,-
Kryddersild med løg og kapers 25,- 28,-
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade 30,- 35,-
Rejer med mayonnaise og citron 45,- 50,-
Ferskrøget laks med spinat og røræg 37,- 45,-
Gravad laks med sennepsdressing 37,- 45,-
Laksekræmmerhus med flødepeberrod 37,- 45,-
Røget ål med røræg 40,- 48,-
Tartelet med høns i asparges 25,- 35,-
Mørbradbøf med champignon a la cremesauce 40,- 45,-
Porretærte 25,- 30,-
Orientalsk tærte 25,- 30,-
Kyllingetærte 25,- 30,-
Laksetærte 25,- 30,-
¼ kylling med agurkesalat 45,- 55,-
Kold roastbeef med kartoffelsalat 45,- 50,-
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat 45,- 50,-
Majspandekager med fyld, okse, skinke eller kalkun 55,- 65,-
Maskeret blomkål med æg og rejer 45,- 55,-
Kold kogt skinke med broccoli-terrine 45,- 50,-
Lun skinke med braiserede grøntsager 50,- 55,-
Tørret skinke med melon 40,- 45,-
Lun leverpostej med bacon og champignon 20,- 27,-
Roastbeef med ristede løg og remoulade 22,- 28,-
Kold kamsteg med rødkål og surt 18,-  25,-
Rullepølse med sky og løg 18,-  25,- 
Osteanretning med 5 slags delikatesseoste, kiks og druer 55,- 65,- 
Brie med kiks og druer 45,- 50,- 

  

Frugtsalat 40,- 50,-
Frugttærte med cremefraice 30,- 40,-
Marcipantærte med cremefraice 30,- 40,-

 

Hjemmebagt møllebrød med 20 boller 75,- 75,-
Græsk bondebrød 75,- 75,-
Brød og smør 15,- 15,-

  


Forretter 

Butterdejsskal med kogt og stegt rødspætte, asparges, rejer og hummersauce 69,- 75,-
Laksekræmmerhuse med flødepeberrod, asparges og flute 58,- 66,-
Gravad laks på surbrød med sennepsdressing 58,- 66,-
Røget laks med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hellefisk med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Røget ørred med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hvidvinsdampet rødspætter med rejer, kaviar og urtedressing 58,- 66,-
Torskefad med sennepsdressing, asparges rejer og flutes 64,- 70,-
Koldt fiskefad med røget laks, rejer, hvidvinsdampede rødspætter, muslinger, asparges og spæde blade 69,- 75,-
Tunmousse med kaviar, rejer, urtedressing og kniplingsbrød 55,- 65,-
Fisketallerken med 3 slags fisk (fx mandellaks, kulmule med rejemousse og tigerrejer eller rejeroulade med spinat, hvidhvidsdampet rødspætte og mandellaks) 67,- 75,-
Rejecocktail med dressing og flute 69,- 75,-
Rejeroulade med spinat og rejer, kaviartdressing og flute 64,- 69,-
Skaldyrssalat med muslinger, tigerrejer, chili, pasta, spæde blade, flute og kaviartdressing 69,- 75,-
Butterdejsskal eller 2 stk. tarteletter med høns i asparges 50,- 53,-
Tørret skinke med artiskokker, blommetomater, pinjekerner og Prima Donna parmasanost 52,- 57,-
Kyllingesalat på ananasring med flute 52,- 57,-
Stegt kylling på spæde blade, pinjekerner, bacon, dressing og flute 54,- 59,-

 

Stegebord

Oksefilet 59,- 65,-
Glaseret skinke 40,- 45,-
Spareribs 45,- 52,-
Svinekam 40,- 47,-
Svinekam med spinat og krydderurter 40,- 45,-
Soyamarineret mørbrad 40,- 45,-
Kyllingelår 25,- 30,-
Farseret kalkunbryst 40,- 45,-
Fyldt kalkunbryst med spinat, bacon og krydderurter 40,- 45,-
Lammekølle dagspris

  

Klassiske hovedretter

Helstegt svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler, surt og sødt samt skysauce 110,- 135,-
Helstegt svinekam med nye kartofler og årstidens salat samt skysauce 110,- 135,-
Kam stegt som vildt med  bønner, hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sødt og surt samt skysauce 110,- 135,-
Sprængt svinekam med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 110,- 135,-
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 110,- 135,-
Fyldt nakkefilet med hvide kartofler, grøntsager og champignonsauce 110,- 135,-
Indbagt mørbrad med flødekartofler og årstidens salat 120,- 135,-
Tyndstegsfilet med stegte kartofler og rødvinssauce 149,- 169,-
Kalvefilet med stegte petitkartofler, braiserede grøntsager og rødvinssauce 188,- 199,-
Kalveculotte med aspargeskartofler, årstidens salat og svampesauce 149,- 169,-
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær og skysauce 140,- 150,-
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager, glaserede løg og skysauce

135,-

145,-
Oksefilet med stegte petitkartofler, stegte tomater og svampe, salat og rødvinssauce 189,-  199,-
Oksemørbrad med petitkartofler m. rødløg, stegte svampe, bagt tomat og rødvinssauce 215,- 235,-
Lammekølle med hvidløg og persille, flødekartofler og årstidens salat  55,-    60,-
Andesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål, halvt æble med gele og sauce 149,- 199,- 
Dyrekølle med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, surt og sødt og sauce  dagspris 

 

Hverdagsretter

Gule ærter med flæsk og medister 130,- 145,-
Skipperlabskovs med tilbehør 130,- 145,-
Bøf stroganoff med kartoffelmos 130,- 135,-
Dansk bøf med bløde løg 110,- 135,-
Biksemad med spejlæg og rødbeder 105,- 135,-
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smeltet smør eller bearnaise 125,- 145,-
Mørbrad i fad med champignon, løg, cherrytomater og bacon samt petitkartofler  110,- 135,-
Koteletter i fad med porrer og peber, karry-paprika sauce og ris 95,- 125,-
Alm. lasagne med blandet salat 95,- 125,-
Afrikansk kylling med mandler, bacon, ris og salat 95,- 125,-
Husarsteg med paprikakartofler, grøn salat og sauce 100,- 125,-

  

Desserter

Kagebord med 3 slags kage (fx. frugttærke m/ cremefraiche, brownie og amerikansk lagkage) 65,- 75,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærpuré 45,- 55,-
Pandekager med is og syltetøj 45,- 55,-
Flødefromage med rom eller mandler og kirsebærsauce 45,- 55,-
Appelsin-, Citron- eller Sherryfromage 45,- 55,-
Rubinsteinkage 54,- 67,-
Marcipantærte med frugt og flødeskum 40,- 57,-
Vingelérand med frugt og råcreme 52,- 60,-
Halv ananas med frugt og softice eller flødeskum 62,- 67,-
Mandelrand med softice og hindbærpuré 62,- 67,-
Desserttallerken med fx brownie, vaniljeiskugler, frugt og tiramisu 62,- 67,-
Pannacotta med frugtkompot el. frisk frugt 52,- 60,-

  

Natmad

Lune grøntsagstærter med salat 65,- 75,-
Hjemmelavede majspandekager med oksekødsfyld eller kalkun i spinat og pikantost og salat 60,- 75,-
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør 75,- 85,-
Æggekage med bacon, purløg, tomat, rugbrød og smør 70,- 85,-
Kartoffelsalat og frikadeller 65,- 85,-
Pølser og brød med rå og ristede løg, agurkesalat, sennep, remoulade og ketchup 50,- 75,-
Boller med ost og pålæg + kaffe/the 50,- 65,-
Lille ta’ selv bord med 2 slags pålæg, lun leverpostej, 2 slags ost, rugbrød og boller 75,- 85,-
Trekant sandwich 3 slags - skinke og æg, tun, kylling 50,- 65,-
Mørke landstykker med kylling-bacon, laks, tørret skinke eller æg-rejer 40,- 65,- 
Diverse supper kan ses under ”supper”    

 

Pålægsfad

5 slags pålæg med tilbehør 80,- 105,-
5 slags pålæg med tilbehør, paté og brie 95,- 115,-
3 slags pålæg med tilbehør, lune frikadeller, kartoffelsalat og brie 95,- 115,-
5 slags pålæg med tilbehør, lun leverpostej og bacon 85,- 115,-
Paté og drueagurker, lun grøntsagstærte med skinke, lune frikadeller med kartoffelsalat og brie 95,- 115,-
Brød og smør 15,- 15,-

 

  

Supper

Klar suppe med boller og flute 60,- 70,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flute 60,- 70,-
Muslingesuppe 75,- 95,-
Karrysuppe med kylling 70,- 75,-

 

Salater 

Blandet salat med årstidens frugt og grønt 25,- 28,-
Broccolisalat 25,- 30,-
Coleslaw 25,- 27,-
Mynteslaw med ananas 25,- 27,-
Tomatsalat med feta og oliven 25,- 27,-
Vandmelonsalat med feta og persille 25,- 27,-
Feldsalat med pære, granatæble og citrondressing 25,- 27,-
Blomkålssalat med karse 25,- 27,-
Appelsinsalat med chili og oliven 25,- 27,-
Perlebygsalat med artiskokker, soltørrede tomater og krydderurter 25,- 27,-
Pastasalat med artiskokker, soltørrede tomater og stegt peberfrugt 25,- 27,-
Grønkålssalat med æbler og mandler 25,- 27,-
Rødkålssalat med bladselleri og æbler 25,- 27,-
Salatbar med 13 forskellige ting og 2 forskellige dressinger 40,-

45,-

     
Husets olie-eddike dressing medfølger til alle salater og kan desuden købes løst for 50 kr. pr. 500g.

 

Kartofler

Råstegte petitkartofler med citron og oregano 20,- 22,-
Smørristede petitkartofler med rødløg 20,- 22,-
Kogte petitkartofler med smør og persille 20,- 22,-
Græsk kartoffelsalat med feta, oliven og stegte peberfrugter 20,- 22,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i sennepsdressing 18,- 22,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i cremefraice dressing 18,- 22,-
Bagekartofler med kryddersmør 15,- 20,-
Flødekartofler 18,- 22,-
Bagt kartoffelmos med kålrabi og timian 18,- 22,-
Hjemmelavet kartoffelmos 18,- 22,-

 

Sauce

Rødvinssauce 10,- 12,-
Skysauce 10,- 12,-
Bearnaisesauce 10,- 12,-
Whiskeysauce 10,-

12,-

 

 

OBS: Ved alle retter er angivet 2 priser
 
Første pris er "mad ud af huset"
ved minimum 40 middagsretter giver vi yderligere 10% rabat.
Al varm mad leveres i termokasser - klar til at rette an.
Gratis udbringning ved ordrer over kr. 2.000,-
Kørselstillæg ved ordrer under kr. 2.000,-
Tillæg for afstand under 2 km: 50 kr.
Tillæg for afstand over 2 km - pr. kørt km på takst.
 
Anden pris er "mad i huset"
og er inkl. opdækning, blomster, lys, servietter, duge og servering.
Vi har selskabslokaler i alle størrelser fra 10 til 100 personer.
 
Børn under 12 år spiser til halv pris.

Min. 10 kuverter 

Ring om specialarrangementer. Vi klarer enhver opgave.
Ønskes en personlig samtale - reserver venligst tid telefonisk.
 
Der tages forbehold for prisændringer.